„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Întrevedere ANS-SNST

Mesajul Doamnei Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport

Astăzi, 22 iunie 2023, la sediul ANS, a avut loc o întrevedere cu doamna Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport. Din partea membrilor SNST a fost transmis mesajul de bun venit și multe realizări pe perioada mandatului de conducător al acestei noi instituții. S-a discutat succint despre modul în care dorim să colaborăm cu noua conducere a instituției și au fost arătate o parte dintre preocupările și nevoile noastre, iar impresia lăsată este de încredere și speranța unui parteneriat corect și benefic pentru ambele părți.

În cadrul întâlnirii a fost subliniată importanța activității colegilor din domeniu, atenția care trebuie acordată salariaților și condițiilor de muncă ale acestora. Discuțiile au evidențiat aspecte privind necesitatea respectării drepturilor noastre și eliminarea inechităților existente în salarizare. În calitate de partener de dialog, SNST este interesat de buna colaborare cu conducerea instituției, deschis spre o susținere reciprocă, având ca principal scop efortul comun pentru rezolvarea problemelor domeniului nostru de activitate. Fiecare dintre noi joacă un rol important în această luptă pentru drepturile și interesele celor care muncesc și își desfășoară activitatea în Sport.

Mai jos, mesajul Doamnei Elisabeta Lipă, Președintele Agenției Naționale pentru Sport, transmis la finalul întâlnirii pentru toți salariații:

 

“Sunt conștient de provocările cu care ne confruntăm, dar cred cu tărie că prin solidaritate și perseverență vom obține schimbări pozitive. Rămânem uniți și ne respectăm misiunea de a fi vocea celor care muncesc, ne implicăm activ în dialogul social și în procesul de rezolvare a problemelor salariaților.

Împreună, putem construi un mediu de muncă mai bun, în care drepturile noastre sunt respectate și inechitățile sunt eliminate. Vom lupta pentru respect profesional și un tratament corect pentru toți. Să nu uităm că puterea noastră stă în unitate și acțiune colectivă. Sunt convins că, împreună, vom reuși să aducem schimbări pozitive și să asigurăm condiții de muncă mai bune pentru toți membrii noștri.” Andy Nagy – SNST.

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Întrevedere ANS-SNST