„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Întâlnire cu membrii SNST din Cluj Napoca

Întrevedere a președintelui SNST cu domnul Flavius Milășan, directorul CCS Cluj

Marți, 11 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, a avut loc o întrunire la care au luat participat membrii SNST din Cluj. Cu ocazia acestei întâlniri au fost discutate și unele subiecte cu privire la prevederile Contractului colectiv de muncă, asigurările, beneficiile și avantajele pentru membrii de sindicat, condițiile de muncă, decontarea deplasărilor în interesul unității, acțiunile în instanță și drepturile salariale.

Casa de Cultură a Studenţilor “Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca a reprezentat de la începuturi un spaţiu al spiritelor tinere şi libere, al culturii autentice, oferind tinerilor o alternativă elevată, de petrecere a timpului liber. Casa de Cultură a Studenţilor este un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice şi morale ale tinerilor studenţi, este un spaţiu de manifestare pentru experimente culturale, precum şi de promovare şi afirmare a tinerelor talente.

După ședința de sindicat a avut loc o întrevedere a președintelui SNST cu domnul Flavius Milășan, directorul CCS Cluj.

Sindicatul promovează acțiuni colective în instanță prin care să cerem retroactiv drepturi neacordate membrilor de sindicat – recalcularea indemnizaţiilor de concediu de odihnă. Dacă primiți mai puțini bani în perioada concediului de odihnă decât atunci când sunteți în activitate, vă puteți înscrie în următoarea acțiune comună inițiată de SNST în instanță. Întrebați liderul grupei despre documentele trimise de sindicat, verificați stadiul în care se află dosarul, dacă s-a făcut informarea membrilor și strângerea de semnături.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Întâlnire cu membrii SNST din Cluj Napoca