„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

HG – Direcții județene de familie și tineret / Direcția pentru Familie și Tineret a Municipiului București

Proiecte în dezbatere publică

Ministerul Familiei, Tineretului si Egalității de Șanse a supus dezbaterii publice următoarele proiecte de acte normative:
1. Proiectul de Hotărâre de Guvern privind modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 177/2016 privind organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.

–  HG ANES2022 (.pdf)

–  NF HG-ANES2022 (.pdf)

–  ORGANIGRAMA-ANES (.pdf)

2. Proiectul de Hotărâre de Guvern privind organizarea și funcționarea Direcțiilor Județene de Familie și Tineret, respectiv Direcția pentru Familie și Tineret a Municipiului București.

HG Directii Judetene Tineret (.pdf)

NF HG Directii Judetene Tineret (.pdf)

3. Proiectul de Hotărâre de Guvern privind atribuțiile organizarea şi funcționarea Autorității pentru Protectia Drepturilor Copilului şi Adopţiei

HG organizare si functionare APDCA (.pdf)

NF HG organizare si functionare APDCA (.pdf)

ORGANIGRAMA APDCA (.pdf)

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la proiectele de acte normative, pot fi transmise la adresa de e-mail: transparenta@mfamilie.gov.ro, în termen de 30 zile de la data publicării pe site.

Sursa: Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Sindicatul Național Sport și Tineret: HG – Direcții județene de familie și tineret / Direcția pentru Familie și Tineret a Municipiului București