„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupele SNST de la Muscel, Craiova și Timișoara

SNST în vizită la grupele din țară:

Luni, 21.01.2019, la Câmpulung, a avut loc  întâlnirea cu membrii SNST de la Clubul Sportiv Muscel.

Marți 22.01.2019, vizită la Craiova; ședință comună:  Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Clubul Sportiv Municipal Craiova, Casa de Cultură a Studenților Craiova.

Atât la Craiova cât și la Muscel, SNST are grupe puternice, active, care au participat la toate acțiunile organizate de sindicat; colegi implicați, atenți și interesați de respectarea / recuperarea drepturilor salariale.

Au fost dezbătute problemele profesionale cu care se confruntă, s-au purtat discuții privind salarizarea (sporurile, neplata muncii din zilele de sâmbătă și duminică, majorările și încadrările pe funcții). De asemenea, au fost prezentate cardurile de reduceri pentru membrii SNST; s-a discutat pe marginea Acordulului / Contractului colectiv de muncă la nivelul grupului de unități Ministerul Tineretului și Sportului și beneficiile membrilor.

În această perioadă urmărim cu atenție modificările / majorările salariale și modalitatea de aplicare a acestora în contextul aplicării etapizate a Legii 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice și, în contextul dezinformării masive față de efectele asupra salariilor, este nevoie de o serie de lămuriri din partea ministerului față de prevederile care se aplică de la 01 ianuarie 2019.

Programul vizitelor, la colegii din țară, va continua; ne consultăm împreună și stabilim strategia acțiunilor viitoare. Vineri, 25 ianuarie a.c., este programată întâlnirea cu colegii din Timisoara: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Clubul Sportiv Municipal și Casa de Cultură a Studenților.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupele SNST de la Muscel, Craiova și Timișoara