„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Grupa SNST – CSU Galați

O nouă grupă SNST – CSU Galați

Clubul Sportiv Universitatea Galați a aderat la Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

              Tot mai mulți dintre cei care muncesc în sport se regăsesc în mesajele și acțiunile organizației noastre și aleg se alăture echipei. Acum, colegii din Galați au luat iniţiativa şi s-au alăturat organizaţiei, au devenit membri și au trimis adeziunile. Urmează își infinteze propria lor grupă SNST şi alegerea conducerii filialei (liderul şi viceliderul) care le va reprezenta interesele în cadrul sindicatului. Îi felicităm pentru iniţitiva de a veni în echipă, le dorim succes în demersul făcut, pentru a obţine cât mai rapid rezultate pentru membri şi le urăm spor în activitate!

Deşi muncesc în sport la vârful piramidei domeniului nostru angajații Cluburilor Sportive Universitare au printre cele mai mici salarii. Sportul pentru studenţi este administrat prin cele 29 de cluburi sportive universitare din ţară, acolo unde o parte dintre sportivi ajung după ce au fost descoperiţi, iniţiaţi şi legitimaţi în cluburile sportive şcolare şi s-au perfecţionat în liceele cu program sportiv. Sunt multe probleme în salarizarea celor ce pregătesc sportivii din mediul academic şi vor fi multe corecții de făcut pentru înlăturarea inechităților cu care se confruntă.

Pentru a reprezenta sindical acest grup de unităţi în negocierile cu Ministerul Educației Naționale, în perioada următoare ne organizăm la nivelul Cluburilor Universitare, vom alege conducerea fiecărei grupe şi apoi vom desemna un lider naţional pentru CSU – SNST.

           Având drept scop apărarea drepturilor și intereselor salariaților din Sport și Tineret, SNST a reunit într-o singură organizaţie sindicală angajaţii domeniului nostru de activitate din toată ţara. Problemele dar și obiectivele comune ne-au unit într-o singură echipă și împreună vom cere respectul profesional pentru toți cei care muncesc în Sport, chiar dacă avem angajatori diferiți:      Ministerul Tineretului și Sportului sau Ministerul Educației Naționale.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Grupa SNST – CSU Galați