„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Felicitare muzicală în zi de sărbătoare

”Târnăveana” - Ansamblul ”Mărțișorul”, Casa de Cultură a Studenților "Dumitru Fărcaș" din Cluj Napoca

Cu prilejul sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, transmitem celor care își sărbătoresc ziua onomastică urările noastre cele mai calde de sănatate și fericire! Oferim sărbătoriților și tuturor colegilor o felicitare muzicală:  ”Târnăveana” – în interpretarea Ansamblului Folcloric Studențesc ”Mărțișorul”  din cadrul Casei de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” din Cluj Napoca.

”Târnăveana” este un vechi joc tradițional românesc, în care feciorii își dovedeau priceperea și virtuozitatea, dansând fiecare pe rând, la horele din satele românești de altădată. Bucurați-vă de frumusețea acestui joc, pe care artiștii Ansamblului Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” îl repetă fiecare de acasă (pregătire în izolare), în speranța că într-un viitor apropiat, vor putea să îl ofere live, spectatorilor.

Update – răspunsul fetelor:

Un moment de voie bună, izvorât din pasiunea pentru jocurile tradiționale românești, pe care vi-l oferă Ansamblul Folcloric Studențesc ”Mărțișorul”, în Dansul fetelor din Crihalma, un vechi joc originar din satul Crihalma (jud. Brașov).

La mulți ani tuturor, celor care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena!

Echipa SNST

 

Sindicatul National Sport si Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Felicitare muzicală în zi de sărbătoare

Share on facebook
Distribuie