„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Centrul de Agrement CĂCIULATA

Pregătiri pentru vremurile mai bune, care vor veni

Colegii noștri de la Centrul de Agrement Căciulata fac ultimele pregătiri pentru a putea să primească copiii, după ridicarea restricțiile impuse. Tabăra din cadrul DJST Vâlcea dispune de 6 vile cu o capacitate totală de 120 de locuri, în camere de 2, 3, 4 și 6 locuri.

Amplasare:
Situat în staţiunea Calimăneşti – Căciulata, la poalele Parcului Naţional Cozia, pe malul stâng al râului Olt, într-un cadru  natural deosebit, Centrul de Agrement Căciulata  oferă condiţii ideale pentru petrecerea unui sejur  sau week-end de neuitat. Modalitatile de accedere in Tabara Caciulata sunt urmatoarele : pe cale rutiera – DN7, la 23 km de Rm. Valcea si pe cale feroviara: Statia  Calimanesti (5 km pana la Centrul de Agrement Caciulata) si Halta Pausa (100 m pana la Centrul de Agrement Caciulata).

Condiţii de cazare:
Tabăra Căciulata  beneficiaza de un numar de 120 locuri, din care 50 funcţionale în sezonul rece.  Cazarea se face în 6 vile (Condorul, Albatrosul, Pescăruşul, Egreta, Casa de Piatră şi Casa de Vacanţă) dupa cum urmează :

–         Vila Condorul – 32 locuri (12 camere cu 2-4 locuri şi grupuri sanitare proprii) ;
–         Vila Albatros – 32 locuri (12 camere cu 2-4 locuri şi grupuri sanitare proprii) ;
–         Vila Pescăruşul – 20 locuri (4 camere cu 4-6 locuri şi grupuri sanitare exterioare) ;
–         Vila Egreta – 20 locuri (4 camere cu 4-6 locuri şi grupuri sanitare exterioare) ;
–         Vila de Piatra  – 8 locuri (2 camere cu 4 locuri şi grupuri sanitare exterioare) ;
–         Casa de Vacantă – 8 locuri (4 camere cu 2 locuri şi grupuri sanitare pe hol).

Obiective de vizitat – Mănăstirile: Stanisoara la 6km, Ostrov 2km, Cozia 1km,Turnu 2km, Castrul Roman 1km, Cascada Lotrisor 2,5km, Salina Ocnele mari 25km, Mănăstire Hurezi și Satul Olarilor la 65km, Barajul și Lacul Vidra , Obârșia Lotului și Transalpina.

Tabăra Căciulata dispune de centrală termică, teren de sport multifuncţional, aparatură audio video şi club. Camerele sunt dotate cu televizoare şi parţial cu aer condiţionat.
Există o sală de mese cu capacitatea de 140 locuri, care deserveşte întregul complex de vile şi un club cu o capacitate de 30 locuri.


SNST promovează activitățile și pregătirile pe care le fac toți cei din Sport și Tineret în perioada restricțiilor de deplasare și a suspendării activității. Așteptăm imagini cu pregătirile și restul activităților pe care le desfășurați în CCS, CSM, DJST, CSN, în această perioadă la: snst.contact@yahoo.com .

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Centrul de Agrement CĂCIULATA