„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Federatia Romana de popice a aderat la Sindicatul National Sport si Tineret

Angajatii din FEDERATIA ROMANA DE POPICE  au luat initiativa si s-au alaturat organizatiei.

 

Federaţia Română de Popice, este o structură sportivă de interes naţional, constituită prin asocierea cluburilor sportive şi asociaţiilor de popice şi a municipiului Bucureşti, afiliate şi recunoscute, singura autorizată să desfăşoare, să organizeze şi să controleze activitatea de popice din România.

Federaţia Română de Popice s-a înfiinţat în anul 1932 la Cluj, recunoscută de I.B.A din 1934 şi afiliată la F.I.Q. din anul 1952. Din anul 1972 include şi activitatea jocului de bowling. Din anul 2015 activitatea de bowling s-a desprins din cadrul federatiei. Federaţia Română de Popice este recunoscută de către WNBA şi NBC participă la activitatea acestora din subordinea F.I.Q. şi respectă statutele şi regulamentele acestora.  sursa: Statut F.R.P.

 

Problemele salariale cu care se confrunta salariatii din federatiile sportive sunt mari, la fel si asteptarile fata de sindicat; au intrat in organizatie si, impreuna vom reusi sa schimbam lucruri si pozitia unora fata de lucratorii din sport. Dorim succes si hotarare noilor membri, ii asteptam sa se implice in actiunile organizatiei si vom sustine toate initiativele venite din partea lor. Acesta a fost scopul proiectului nostru, iar constituirea Sindicatului National Sport si Tineret a făcut posibila crearea cadrului statutar in care angajatii domeniilor SPORT si TINERET, sa isi exprime revendicarile, sa fie ascultati si sa gasim impreuna solutii, intr-un mod institutional si organizat, sub protectia unui sindicat dedicat, unit si puternic.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Federatia Romana de popice a aderat la Sindicatul National Sport si Tineret