„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Federatia Romana de Lupte a aderat la Sindicatul National Sport si Tineret

Colegii nostri, angajati ai Federatiei Romane de Lupte s-au afiliat la sindicat, devenind membri.

Federația Română de Lupte este constituită prin asocierea cluburilor sportive și a asociațiilor județene de lupte, afiliate, în baza prevederilor O.G. nr. 26/2000 și a legii Educației Fizice și Sportului nr. 69/2000.

Federația Română de Lupte este persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop lucrativ, structură sportivă de interes național, singura autorizată să organizeze și să controleze activitatea luptelor sportive pe teritoriul României.

Pe plan internațional, Federația Română de Lupte este afiliată la Federația Internațională de Lupte, United Word Wrestling (U.W.W.) precum și Federația Europeană de Lupte, European Council of Associated Wrestling (C.E.L.A.).

La nivel național, Federația Română de Lupte funcționează sub tutela Ministerului Tineretului și Sportului precum și a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, de sprijinul cărora se bucură în activitatea de performanță întreprinsă. sursa: www.frl.ro   

Noii membri au aceleasi probleme salariale pe care le avem cu totii si vom cauta impreuna solutii. Salariile angajatilor din federatiile sportive sunt foarte mici, majoritatea au salariul minim pe economie, iar asteptarile au fost mari, pe masura promisiunilor care nu s-au materializat. Varianta noilor decizii salariale pentru federatii, anuntate de MTS in urma cu o saptamana, au produs multa agitatie in cladirea din Vasile Conta. Recalcularile salariale, conform prevederilor Legii nr.153/2017 – lege cadru a salarizarii, arata ca angajatii din Sport sunt uitati din nou, asta dupa ce colegii din federatiile sportive nu au primit nici majorarea de 20% din vara, asa cum s-a dat celor din unitatile subordonate MTS, care au cerut in strada salarii. Acum tensiunea este in crestere, asteptarea a fost prea lunga, iar promisiunile facute nu  s-au materializat si au depasit toate termenele – data viitoare vom fi mai multi!

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Federatia Romana de Lupte a aderat la Sindicatul National Sport si Tineret