„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Federația Română de Gimnastică are primul său Contract colectiv de muncă

FRG-SNST / 2022-2024

Inspectoratul Teritorial de Muncă București a eliberat dovada înregistrării Contractului colectiv de muncă la nivel de unitate – document semnat de Federația Română de Gimnastică și Sindicatul Național Sport și Tineret. Pentru o perioadă de doi ani membrii SNST din Timișoara vor fi apărați de prevederile CCM, un demers binevenit prin care este asigurat cadrul legal de protecție a membrilor și acordarea unor beneficii.

Cu o vechime de 115 ani, Federația Romană de Gimnastică este cea mai medaliată entitate sportivă din România, gimnastica devenind astfel un brand național.

Sindicatul Național Sport și Tineret reprezintă interesele membrilor săi, salariați din domeniile Sport și Tineret din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și din Ministerul Sportului, precum și din unitățile subordonate acestora: cluburi sportive municipale, direcții de sport, direcții de tineret, case de cultură ale studenților, Complexul Cultural Studențesc Sportiv Tei, complexuri sportive naționale, Muzeul Sportului, Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor, Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, Federațiile Sportive Naționale, dar și din școli gimnaziale, cluburi sportive școlare, licee cu program sportiv, ș.a. Tot mai mulți colegi din Sport și Tineret se regăsesc în mesajele şi acţiunile nostre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare și uniți devenim din ce în ce mai puternici.    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Federația Română de Gimnastică are primul său Contract colectiv de muncă