„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Extragere bilete – Jocurile Olimpice Paris 2024

Un milion de locuri la prețul de 24 de euro!

Înscrieri până la 31 ianuarie 2023

Înregistrarea pentru extragerea biletelor la Jocurile Olimpice Paris 2024 este deschisă toată luna ianuarie, fanii mai au timp să se înscrie pentru a cumpăra primele bilete publice.

Iubitorii sportului din întreaga lume se pot înregistra la extragerea pachetelor de bilete până pe 31 ianuarie 2023, iar căștigătorii extragerii vor avea un interval de 48 de ore, între 15 februarie și 15 martie 2023, pentru a-și achiziționa pachetele de bilete.

Cumpărătorii vor putea alege trei sesiuni din toate sporturile din program, în funcție de disponibilitate și alegere, și vor putea selecta până la șase bilete pentru fiecare sesiune. Pachetele sunt flexibile pentru a se potrivi nevoilor cumpărătorului, fie că participă singur, cu prietenii sau ca familie, cu un număr maxim de 30 de bilete permis per cont în toate fazele de vânzare olimpice combinate. Biletele pentru toate locațiile olimpice (cu excepția surfingului și a ceremoniei de deschidere) vor fi disponibile în această primă fază a vânzărilor publice.

Jocurile Olimpice din 2024 – Paris: 28 de sporturi la care se adaugă 4 probe noi: skateboarding, cățărare, surfing și breakdance.

Pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice, biletele vor fi vândute exclusiv pe o singură platformă, centralizată și digitală, care va fi deschisă tuturor fanilor în același timp. Înregistrarea și vânzarea biletelor se vor face doar printr-o singură sursă oficială – site-ul web Paris 2024.

10 milioane de bilete vor fi disponibile pentru Jocurile Olimpice, un milion dintre acestea la prețul de 24 de euro și aproape jumătate la prețul de 50 de euro.

Programul de bilete la Jocurile Olimpice le permite fanilor din întreaga lume să participe la unul sau mai multe evenimente din timpul Jocurilor Olimpice, să se apropie de acțiune și să-și susțină sportivii preferați. Gestionat de Comitetele de Organizare a Jocurilor Olimpice (OCOG) și sub conducerea CIO, programul de bilete pentru Jocurile Olimpice este, de asemenea, important pentru generarea de venituri financiare pentru a sprijini organizarea Jocurilor Olimpice.

Începând cu Paris 2024, biletele olimpice sunt puse în vânzare printr-o singură platformă dedicată, operată și gestionată de OCOG la prețuri standardizate pentru fanii din toate colțurile lumii.

În urma numărului mare de cereri de bilete pentru Jocuri, dar și pentru a garanta un proces transparent și echitabil, cu șanse egale pentru toată lumea, fanii trebuie să aplice pentru a intra într-un sistem de loterie pentru a cumpăra bilete. On Location va oferi experiențe de ospitalitate de clasă mondială atât pentru fani, cât și pentru părțile interesate olimpice, cu pachete care includ bilete, călătorie, cazare și ospitalitate unică în locația și orașul gazdă. Noul model va îmbunătăți, de asemenea, serviciile pentru familiile și prietenii sportivilor care doresc să-și vadă cei dragi concurând la Jocuri, cu sprijin pentru călătorii, acces la cazare și alte servicii.

Biletele permit fanilor să participe la unul sau mai multe evenimente în timpul Jocurilor Olimpice.

Acestea sunt disponibile doar prin intermediul site-ului oficial de bilete Paris 2024. Opțiunile de ospitalitate oferă pachete standard sau personalizate care includ bilete garantate și acces la locații de ospitalitate la fața locului, precum și călătorii, cazare și alte activități. Pentru mai multe informații despre vânzările de bilete la Paris 2024, faceți click aici. Sursa: www.paris2024.org

Jocurile Olimpice Paris 2024 vor avea loc între 26 iulie și 11 august, urmate de Jocurile Paralimpice din 28 august până pe 8 septembrie.

La această ediție a Jocurilor, Federațiile Sportive din România și-au propus ca obiectiv câștigarea unui număr total de 16 medalii. Hai România! ??

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Extragere bilete – Jocurile Olimpice Paris 2024

2 răspunsuri