„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

EDU/SNST – o nouă filială a Sindicatului Național Sport și Tineret

Senatorul Bogdan Matei, fost ministru al Tineretului și Sportului, și-a anunțat susținerea

S-a înființat EDU/SNST, filială a Sindicatului Național Sport și Tineret care reprezintă profesori de educație fizică și sport, antrenori, instructori și personal auxiliar din școli, licee, universități și cluburi sportive școlare. Inițiativa extinderii organizației a aparținut unor colegi, membri SNST, care s-au transferat din unități subordonate MTS în școli, cluburi și licee din subordinea MEC. Aceștia au dorit să rămână membri ai organizației noastre, să fie reprezentați de SNST în relația cu noul angajator, să beneficieze de avantajele și reducerile oferite membrilor și pentru a rămâne în programul de asigurări dedicat celor care fac parte din sindicat.

Anunțul oficial de înființare EDU/SNST poate fi chiar mesajul de susținere al senatorului Bogdan Matei, cel care a fost ministru al Tineretului și Sportului în perioada noiembrie 2018 – noiembrie 2019:

“Doresc să-i felicit pe colegii mei din Sindicatul Național Sport și Tineret pentru activitatea și efortul pe care îl depun în fiecare zi pentru respectarea drepturilor angajaților din domeniul Tineret și Sport.

M-am bucurat la ultima discuție pe care am avut-o în Senatul României să aflu că aceștia se adresează și nouă, profesorilor de Educație Fizică și Sport, chiar dacă suntem angajați în cadrul a două ministere diferite.

Sunt convins că foarte mulți colegi, profesori, vor alege să fie membri și totodată vocea lor va fi una puternic auzită!

Vă asigur stimați colegi de tot sprijinul meu dar și al colegilor din Parlamentul României! Vă urez mult succes!” Bogdan Matei, senator.

Deși nu a fost o perioadă liniștită, mandatul de ministru al tineretului și sportului al lui Bogdan-Constantin Matei a adus beneficii suplimentare membrilor organizației noastre prin negocierea și semnarea Contractului / Acordului colectiv de muncă la nivelul Grupului de unități Ministerul Tineretului și Sportului și unitățile subordonate, care a fost implementat mai apoi la nivel de unitate, pentru multe dintre acestea fiind primul CCM din istorie. Ulterior, colaborarea SNST cu senatorul Bogdan Matei, a făcut posibilă înregistrarea unui proiect legislativ, materializat prin Legea nr.156/2020 – majorarea salariilor celor din SPORT și Tineret. Îi mulțumim domnului senator pentru sprijinul acordat și vom reveni cu noi proiecte legislative pentru îmbunătațirea condițiilor de muncă și ale domeniilor noastre de activitate.

Conform propriului Statut, la SNST poate adera pe baza liberului consimţământ orice salariat, funcționar public sau personal contractual din domeniile Sport și Tineret, specialiștii și personalul suport care lucrează cu sportivii și tinerii, atât persoanele cu funcții de execuție cât și cele aflate la conducerea unităților.

Le dorim succes celor care au aderat la EDU/SNST, îi asigurăm de tot sprijinul în demersurile pe care le vor întreprinde și le dorim să obțină cât mai multe rezultate pentru colegii pe care împreună îi reprezentăm. În cel mai scurt timp vor avea loc întruniri pentru a organiza alegerile celor din conducerea acestei noi filiale. În continuare, toți cei care vor să fie reprezentați de organizația noastră, colegii care doresc să se alăture și să contribuie la schimbare, precizăm că se pot înscrie online prin completarea formularului sau direct la reprezentanții filialei. Pentru orice detalii, vă stăm la dispoziție:   e-mail: office@snst.ro tel/whatsapp: 0784.116.973

   👉Adeziune online

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: EDU/SNST – o nouă filială a Sindicatului Național Sport și Tineret

Share on facebook
Distribuie