„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

E dreptul tău să îți ceri drepturile !

Salariaților din Sport și Tineret li se face dreptate: Tribunalul Cluj a dat câștig de cauză colegilor noștri, în dosarul nr. 3539/117/2018:

Admite cererea formulată de reclamanţi în contradictoriu cu pârâta Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Cluj. Obligă pârâta să emită decizii de stabilire a salariului reclamanţilor la nivelul maxim de bază brut existent în plată şi anume la nivelul sumei de 6108 lei salariu aferent funcţiei de consilier clasa I, grad profesional superior, gradaţia 5, respectiv pentru funcţia de expert clasa I, grad profesional superior gradaţia 5 şi la nivelul sumei de 5959 lei salariu aferent funcţiei de expert clasa I, grad profesional superior gradaţia 4. Obligă pârâta la acordarea diferenţelor salariale din data de 01.07.2018, indexate şi actualizate cu indicele de inflaţie.
link dosar nr.3539/117/2018 – litigiu privind funcționarii publici

Tot mai mulți dintre cei care muncesc în subordonatele MTS au luat inițiativa și se adresează instanțelor de judecată pentru a cere retroactiv unele drepturi restante și pentru corectarea salariilor calculate greșit. SNST susține orice demers al membrilor săi care doresc să își caute dreptatea inclusiv pe calea acțiunilor în instanță. Toți cei care vor să fie reprezentați în instanță, în dosare comune pentru recuperarea drepturilor restante, funcționari publici sau personal contractual, ne pot contacta prin email: office@snst.ro.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: E dreptul tău să îți ceri drepturile !