„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

CSM Călărași la MTS

La solicitarea SNST, astăzi, 7 ianuarie 2019, alături de conducerea  Clubului Sportiv Municipal Călărași,      am fost primiți în audiență de ministrul tineretului și sportului, domnul Bogdan Matei.  Au fost prezentate rezultatele de înaltă performanță obținute de Clubul Sportiv Municipal Călărași, dar a fost evidențiată și situația grea, din punct de vedere financiar, cu care se confruntă clubul și au fost discutate unele situații privind drepturile salariale restante ale membrilor noștri de sindicat.

Așa cum arătam în postarea din 17 decembrie 2018 ( articol CSM Călărași ), atunci când a avut loc întrunirea de la Călărași, sunt unele drepturi care trebuie plătite retroactiv, iar astăzi am primit asigurări că sumele vor fi alocate așa cum prevede legea. Interesați de soarta propriei instituții și aplecați asupra problemelor salariaților, din partea CSM Călărași au participat: director, domnul Dumitru Chirilă, contabil șef, doamna Valeria Marin și liderul de sindicat, doamna Elena Liliana Dinu       (SNST CSM Călărași ).

Mulțumim conducerii CSM pentru implicare în rezolvarea problemelor angajaților și ministrului tineretului și sportului pentru sprijinul acordat.

Echipa SNST

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: CSM Călărași la MTS

Share on facebook
Distribuie