„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Constantin-Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului si Sportului

Senatorul PSD, Bogdan Matei (38 ani), profesor de Educatie Fizica, va prelua portofoliul Ministerului Tineretului si Sportului, dupa ce a fost votat luni in cadrul CEx pentru a prelua acest minister.

Constantin-Bogdan Matei s-a nascut la 26 octombrie 1980 la Ramnicu Valcea. A studiat la Grupul Scolar “Henri Coanda” din Ramnicu Valcea (1995-1999), apoi la Colegiul Universitar de Maiestrie Sportiva – Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu (1999-2002). Absolvent al Facultatii de Educatie fizica si Management in sport – Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu (2004). Master in Tehnologii Informatice Aplicate in Managementul Organizatiilor Sportive la Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu (2005-2007) si doctorand al Scolii Doctorale din cadrul Universitatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, sursa: www.senat.ro.

A fost profesor de educatie fizica si sport la Scoala Gimnaziala “Anton Pann” din Ramnicu Valcea (2005-2013, 2015-2016), director adjunct la Scoala Gimnaziala “Anton Pann” din Ramnicu Valcea (septembrie 2013 – august 2016), inspector scolar general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Valcea (iunie 2016 – decembrie 2016). Consilier judetean din partea PSD Valcea (iunie 2016 – decembrie 2016).

A absolvit cursuri de didactica disciplinei educatie fizica si sport (2007), managementul comunicarii, calitatii, competentelor (2009), cursurile Scolii de vara – Centrul de formare profesionala continua – Bucuresti (2009), atestat de formare continua – Psihopedagogie speciala – Universitatea Bucuresti (2010).  C.V. Bogdan Matei

Odata cu aceasta schimbare la varful MTS, speram sa gasim mai multa deschidere si o mai buna colaborare, sa obtinem deblocarea negocierilor contractului colectiv de munca, dar si sprijin in promovarea si sustinerea drepturilor noastre, ale celor care muncim in domeniu. Este nevoie de implicarea celor care conduc ministerul in introducerea solicitarilor noastre pe agenda Guvernului si de sustinere in Parlament a propunerilor de corectare a legii pentru recunoasterea importantei activitatilor din Sport si Tineret.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Afiliat Publisind

Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Constantin-Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului si Sportului