„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Clubul Sportiv “Petrolul” Ploiesti – episodul II: Se cauta solutii

Update – 03.dec.2019:

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a mers astăzi, la Ploiești pentru a discuta cu reprezentații autorităților locale și ai CS Petrolul Ploiești în vederea găsirii unor soluții în legătură cu situația existentă, la sala de gimnastică a clubului. La aceste discuții au participat și antrenorii secției de gimnastică, printre care și Corina Ungureanu, dublă campioană mondială și europeană.

În urma acestor discuții s-a stabilit demararea de urgență a unei expertize tehnice, în urma rezultatului acesteia urmând să se decidă felul în care se va acționa asupra clădirii, dacă va fi reabilitată sau construită o sală nouă.

“Din punctul meu vedere efortul financiar pentru repararea, reabilitarea unei săli de sport este unul minim dacă este să ne raportăm la tradiția, la performanța și oamenii care sunt aici la Ploiești și țin in viață cu eforturi mari, pentru că asta e realitatea, un sport care în România are mult de suferit. Trăim din istorie, din tradiție, trăim din campionii care își dedică timpul si activitatea în condițiile grele, pe sume foarte mici, pentru a ține acest sport în viață”, a declarat ministrul Ionuț Stroe.  sursa articol:  MTS  / sursa video: TelegramaPH

………………………………….

Update: In urma articolului postat de SNST privind problemele cu care se confrunta colegii nostri (vezi articol complet) presa a preluat situatia de la Clubul Sportiv “Petrolul” Ploiesti si au fost cerute puncte de vedere de la toti cei implicati: Libertatea.ro – articolul de presa.

Federatia si confederatia din care facem parte, au publicat comunicatul SNST: PUBLISIND – click aici  /  BNS – click aici.

Ministerul Tineretului si Sportului a vrut sa afle situatia exacta si a trimis o echipa la fata locului astazi, 2 dec. 2019. Asteptam cu interes solutiile propuse pentru rezolvarea problemelor si deciziile ministerului, ramanem atenti.

Multumim colegilor de la CS Petrolul Ploiesti si conducerii clubului pentru deschidere si pentru faptul ca au decis sa se implice direct, uniti de dorinta de a salva un club de pretigiu.

Acesta este modul in care trebuie sa actionam, numai prin recunoastere si implicare putem ajuta. Suntem datori fata de sportivi si fata de noi sa facem totul pentru a imbunatati conditiile in care ne defasuram activitatea. Daca alegem sa privim pasivi la degradarea conditiilor noastre de munca si de pregatire ale sportivilor, atunci vom fi la fel de vinovati ca aceia care, din nepasare sau din alte interese obscure, au dus sportul la acest nivel de degradare.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Clubul Sportiv “Petrolul” Ploiesti – episodul II: Se cauta solutii