„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Cele mai tari salarii din sectorul bugetar, Sport și Tineret, vor dezinfecta România de deficit financiar!

Dragă GUVERNULE (indiferent de culoarea politică),

Îți mulțumesc că ai avut onoarea, să-mi apreciezi munca pe care am depus-o în folosul țării, că mi-ai cârpit salariul de două ori (Legea vestită a salarizării unitare – o porcărie de lege) adică de la 2.000 de lei, în doi ani am ajuns la 2.600 de lei și că ai reușit să îți dai seama acum că noi, cei 2.400 de salariați aflați în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, suntem un pericol la adresa COVIDULUI!

Să precizăm că cei 2.400 de salariați au în medie între 1.800 și 2.500 de lei, un procent de 80% din totalul salariaților.

Îți mulțumesc tot dragă GUVERNULE că ti-ai dat seama că noi și încă vreo două – trei clase de bugetari putem fi o soluție pentru a echilibra deficitul bugetar!

De asemenea, îți mulțumesc că vei acorda o importanță deosebită celor afectați de criză și care nu se pot descurca (specialii României, camarila politică, partidele, scriitorii plini de succes, parlamentarii și alții, adică 35 de miliarde de lei noi în plus băncilor, prestatorii de servicii publice) asta da solidaritate!

SOLIDARITATE ROMÂNEASCĂ ÎN CEL MAI PUR STIL, AUTENTIC!

SINCER SUNT MÂNDRU CĂ FAC PARTE DIN CEI 100.000 DE BUGETARI, CE NU DEPĂȘESC 2.600 DE LEI SALARIU, CE PRIN EFORTUL NOSTRU SOLIDAR VOM SALVA DEFICITUL BUGETAR AL ȚĂRII!

Marian Țuțuianu, consilier de tineret – DJST Constanța

Liderul Sindicatului Național Sport și Tineret Constanța

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Cele mai tari salarii din sectorul bugetar, Sport și Tineret, vor dezinfecta România de deficit financiar!