„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Ce se întâmpla în timp ce erau prezentate măsurile din Sport

Conferința de presă - perdeaua de ceață a MTS

Mulți s-au întrebat de ce Ministerul Tineretului și Sportului s-a grăbit să explice primul cum se va face reluarea activității după 15 mai. Nu era nevoie să fii specialist în domeniu pentru a observa că planul de măsuri prezentat ieri de minister este făcut pe genunchi, nu lămurește multe aspecte și se aplică doar anumitor ramuri sportive ceea ce nemulțumește multe FSN, CSN și CSM-uri, majoritatea federațiilor sportive naționale nu agreează planul și multe nici nu au fost consultate.

Sunt voci chiar din interiorul ministerului care spun că, de fapt, totul a fost regizat. În timp ce ne țineau ocupați cu descifrarea măsurilor de reluare a pregătirii, în spatele perdelei de ceață aruncate în conferința de presă, se trăgeau sfori și se împărțeau posturi la BTT.

SC Biroul de Turism pentru Tineret SA a avut ieri, 05.05.2020, Adunarea Generală a Acționarilor în care s-a hotărât numirea a trei administratori în Consiliul de Administrație al BTT: Claudiu Daniel Teliceanu, Marius Alexandru Dragu și Liviu Ivănescu. Menționăm că Ministerul Tineretului și Sportului este acționar majoritar al SC BTT SA, deține 87,92% din capitalul social de 13.541.715 RON.

Marius Alexandru Dragu, în perioada aprilie 2016 – august 2107,  a fost administrator / director general la SC BTT SA și din februarie 2016 până în ianuarie 2017, consilier ministru – Ministerul Tineretului și Sportului, este căsătorit cu Anca Dragu fostă ministru al finanțelor publice în guvernul Cioloș.

Claudiu Daniel Teliceanu din anul 2016 este membru în Consiliul de Administrație al BTT SA, din 2012 director executiv la DJST Constanța (suspendat), din 2016 este director executiv al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii S.A. – IFN, a fost consilier al ministrului Ionuț Stroe, actualmente director general BTT SA.

Liviu Ivănescu este consilier juridic la Ministerul Tineretului si Sportului din anul 2015

Mai jos Raportul curent al hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor SC BTT SA și un document cu funcțiile din cadrul BTT și nivelul remunerațiilor brute:

raport-curent-agoa

Remuneratie2019-rotated

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Ce se întâmpla în timp ce erau prezentate măsurile din Sport

4 răspunsuri

  1. De asta nu au timp pentru angajati. Sunt adusi sa traga pentru ei si pentru partid cat mai mult.

  2. @Soriin nu sunt salarii! Sunt imdemnizatii! Se cumuleaza cu salariile, aici e smecheria. De ex. Directorul General al BT SA are 103 milioane net (si l-a majorat a doua zi dupa ce a fost numit, inainte era vreo 76 mil – spun in lei vechi), mai e membru in CA al btt, mai e consilier al ministrului si mai e si director pe la IMM-uri!