Începând de astăzi, 1 februarie 2021, puteți beneficia de o ofertă specială pentru cazare în București, la Hotel Răzvan. SNST a obținut pentru membrii săi o ofertă la pachet: cazare și masă (pensiune completă): 130lei / persoană.

Prezentare Hotel Razvan***

Situat in zona centrala a Bucurestiului, pe Calea Calarasi, nr. 159, sector 3, Hotel Razvan * dispune de 42 camere, dispuse pe 5 etaje, fiind structurate in 13 camere matrimoniale, 25 camere twin si 4 camere single.

Toate camerele sunt dotate cu: Aer conditionat (ventiloconvectoare); Televizor LCD; Telefon; Bai dotate cu cabina de dus sau cada; Uscator de par; Consumabile hoteliere; Minibar; Internet gratuit.

Pozitionarea la aproximativ 2 km de Piata Unirii si centrul vechi al orasului, la 3 km de Palatul Parlamentului si Stadionul National, face din hotelul nostru o alegere foarte buna atat pentru cei interesati de accesul facil la cladirile de birouri aflate in zona centrala, cat si pentru turistii interesati de viata de noapte sau vizitarea obiectivelor Bucurestiului.

Hotelul pune la dispozitia clientilor un salon de mic dejun aflat la demisolul cladirii si un restaurant a la carte, situat la etajul 6 al cladirii, cu o terasa in aer liber cu capacitate 30 locuri ce ofera o priveliste panoramica asupra orasului.

De asemenea, hotelul poate gazdui conferinte, seminarii, cursuri, prezentari, lansari de produse  si orice alt tip de evenimente corporate in cele doua sali de conferinte: Concordia cu o capacitate de pana la 80 locuri si Verbum pana la 60 locuri. Salile sunt dotate cu: Videoproiector; Sistem audio; Microfoane; Flipchart; Aer conditionat; Acces la internet prin cablu si wireless; Pentru aceste tipuri de evenimente, oferim variante de coffee break-uri conform standardelor si bugetelor Dvs. Pentru orice detalii va stam la dispozitie! Va asteptam cu drag!

Detalii și alte oferte speciale aici:  www.hotelrazvan.com / rezervari@hotelrazvan.com  / 0728 114 689

Pentru a beneficia de reducere membrii SNST/PUBLISIND trebuie să prezinte legitimaţia de membru:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este SNST-001.bmp

Cardul permite accesarea ofertelor pentru membrii de sindicat – click aici

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

  ?Adeziune online: http://s9.ro/185r