„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Avem Grupă nouă la DJST Teleorman

Creşterea numărului de membri într-o organizaţie înseamna forţă şi recunoaştere, dar şi mai multe obligaţii, mai multă responsabilitate şi implicare din partea sindicatului.

Colegii de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleormanhttp://www.djst-tr.ro/  au organizat în data de 13.02.2017 şedinţa de constituire a grupei sindicale din instituţie, au avut loc alegeri în urma cărora şi-au desemnat liderul şi viceliderul organizaţiei.

Bine aţi venit în echipa sindicatului celor din tineret şi sport! Avem nevoie de implicare din partea tuturor, atât la nivel de grupă cât şi la nivel de conducere a organizaţiei. Este necesară participarea colectivă la elaborarea strategiei sindicatului nostru, una din misiunile colectivului de conducere fiind aceea de a formula obiective specifice şi concrete. Acestea vor asigura sindicatului o anumită direcţie, contribuind în acelaşi timp la clarificarea discuţiilor legate de ţelul organizaţiei.  Stabilirea de noi obiectivele va permite, deasemenea, sindicatului să aibă iniţiativă şi să îşi actualizeze propriul program de acţiune, în loc de a reacţiona doar în momentele de criză.

Succes echipei ce va coordona Grupa SNST DJST Teleorman! Vă așteptăm şi pe ceilalţi colegi să vă înscrieţi în SNST – organizaţia care promovează iniţiativa, libertatea de exprimare şi asigurarea unităţii de acţiune a membrilor din sport şi tineret.

 

Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa Sindicatului Naţional Sport şi Tineret

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Avem Grupă nouă la DJST Teleorman

Share on facebook
Distribuie