„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Apel catre toti salariatii din subordonatele MTS si din federatiile sportive

SNST va cere sa nu va lasati inselati de mesajul politic “am crescut salariile in Sport si Tineret cu 10%” pentru ca acest mesaj ascunde o ipocrizie rar intalnita si este una dintre cele mai iscusite incercari de manipulare, atat a opiniei publice cat si a angajatilor. Marirea trateaza in mod inechitabil categorii de personal care lucreaza impreuna in aceleasi institutii si in aceleasi conditii, cresterea salariala fiind acordata profund discriminatoriu doar functiilor de specialitate din unitatile sportive, desi in nota de fundamentare erau vizati TOTI angajatii din domeniu, pentru care s-a cerut tratament egal si corect.

Sindicatul National Sport si Tineret a militat in permanenta pentru drepturile salariale ale tuturor membrilor sai, de la muncitori pana la directori. Nu vom accepta inca o discriminare pentru cei care muncesc in SPORT si TINERET. SNST a sustinut in mod egal drepturile tuturor membrilor din toate categoriile profesionale respectand si recunoscand importanta tuturor celor care muncesc in domeniu, si, de aceea, va cerem sa ramanem uniti !

In cursul zilei de astazi am luat legatura cu toti factorii decidenti:

Ministerul Tineretului si Sportului: ministru, secretar de stat si secretar general;

Ministerul Muncii: ministru si secretar de stat;

Camera Deputatilor: presedinte si director de cancelarie;

Comisia de munca din Camera Deputatilor: presedinte si secretar.

Maine vom avea mai multe intalniri si avem promisiuni de sustinere. MTS si-a aratat intreaga disponibilitate pentru a ajuta la corectarea formei eronate in care a fost votat amendamentul.

Reamintim ca o situatie similara s-a produs in iunie 2017, odata cu aplicarea majorarii de 20% , cand am fost nevoiti sa intervenim pentru a se opera aceasta majorare pentru tot personalul. Asa cum am reusit atunci, vom reusi si acum !

Andy Nagy – președinte   0742.324.417

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Apel catre toti salariatii din subordonatele MTS si din federatiile sportive