„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Alegeri la SNST Snagov

Liderul și viceliderul grupei

Astăzi, 16 februarie 2022, la Complexul Sportiv Național Snagov – Baza Nouă, a avut loc ședința membrilor SNST din cadrul acestei unități. În prima parte a ședinței au fost dezbătute efectele legislației salarizării, modul de abordare a demersurilor de revendicare a drepturilor salariale, dar și proiectele pe care vrem să le promovăm la propunerea colegilor noștri. S-au făcut informări  privind unele dintre avantajele și beneficiile de care se bucură cei care s-au afiliat la organizație și despre asigurarea de grup încheiată de sindicat. De asemenea, au fost prezentate mai multe articole importante din Contractul / Acordul colectiv de muncă la nivel de unitate, documente care au fost negociate și semnate în urmă cu câteva luni, pentru prima dată la această instituție.

În partea a doua a reuniunii, au avut loc alegeri în urma cărora s-a stabilit noua conducere a Grupei SNST – CSN SNAGOV. Au fost făcute propuneri și, pe baza votului care s-a desfășurat în sistem deschis / la vedere, au fost aleși:

  • Cristian Cochela – lider și
  • Ionel Grigore – vicelider.

Le urăm succes în demersurile pe care le vor face și cât mai multe rezultate pentru colegii pe care îi reprezintă!

Colegii din Sport și Tineret care doresc să se alăture familiei SNST, se pot înscrie prin completarea formularului online sau Adeziune SNST.

Mai jos, cîteva imagini din baza sportivă de la Snagov:

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Alegeri la SNST Snagov