„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Alegeri la SNST-CSM Suceava

O noua viziune, același spirit de echipă

De curând, la sediul Clubului Sportiv Municipal Suceava, într-un cadru plin de energie și entuziasm, s-a desfășurat procesul democratic al alegerilor pentru conducerea Grupei SNST – CSM Suceava. Alegerile au reprezentat un moment crucial pentru membrii sindicatului, marcând oportunitatea de a alege reprezentanții care vor coordona activitatea grupei în următorii 4 ani.

Reprezentanți aleși cu unanimitate

Prin procesul de votare, membrii Grupei SNST – CSM Suceava au decis cu unanimitate ca Ovidiu Paul Hrițcu să preia funcția de lider, avându-i alături pe Silviu Casandra și Dorel Duman, în calitate de vicelideri. Atmosfera de unitate și colaborare a fost evidentă pe parcursul întregului proces, iar alegerile au reprezentat un pas important pentru consolidarea comunității noastre sindicale.

Angajament de colaborare și reprezentare cu rezultate pentru membri

Noua echipă de conducere nu doar că aduce un suflu proaspăt în cadrul grupei, dar își asumă angajamentul pentru o activitate sindicală care să aducă rezultate pentru membri. În spiritul transparenței și echității, aceștia și-au propus să construiască un climat sindical în care vocea fiecărui membru să fie auzită și respectată.

Stabilirea obiectivelor

Noua conducere și-a conturat deja obiectivele pe care le urmărește în următorii 4 ani. Acestea includ: îmbunătățirea condițiilor de muncă, respectarea drepturilor salariaților și obținerea de noi beneficii pentru membri.

Transparență și participare activă, calea către o comunitate sindicală puternică

Procesul de alegeri a fost doar începutul unei perioade care promite transparență și participare activă. Membrii sunt încurajați să se implice și să contribuie la modelarea direcției Grupei SNST – CSM Suceava, astfel încât sindicatul să reflecte cu fidelitate valorile și nevoile organizației.

Și-au dat mâna pentru un restart al echipei

Alături de membrii SNST-CSM Suceva, suntem încrezători că în cel mai scurt timp vom avea rezultate, suntem convinși că această echipă dedicată și-a dat mâna pentru a aduce schimbări pozitive importante.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

Sindicatul Național Sport și Tineret: Alegeri la SNST-CSM Suceava