„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Adunarea generala a SNST

In cadrul sedintei de astazi, au avut loc dezbateri pe durata a patru ore, sustinute de lideri implicati si interesati de schimbare, dornici sa obtina rezultate pentru oamenii pe care ii reprezinta, pentru recompensarea corecta a celor care muncesc in domeniul nostru de activitate.

Cu aceasta ocazie a fost alcatuita echipa ce va participa la negocierea actelor aditionale ale Acordului/Contractului colectiv de munca, s-a validat componenta Biroului Executiv si s-au stabilit obiectivele sindicale pentru perioada urmatoare. Respectam efortul liderilor care au venit de departe pentru a participa la sedinta si multumim tuturor celor care au sustinut pregatiti si in cunostinta de cauza toate situatiile, inechitatile si neajunsurile din activitatea lor si a colegilor.

Prin mandatul dat reprezentantilor, membrii din toate judetele au transmis in sedinta de astazi mesajul lor, problemele cu care se confrunta dar si propunerile pentru rezolvarea acestora, este nevoie acum ca cineva sa ii asculte si sa se implice in mod concret in solutionarea nevoilor celor ce lucreaza in Sport si Tineret – vremea pozelor si a promisiunilor a trecut!  Este momentul sa justificam fiecare pozitia pe care o ocupam, sa aratam ce am facut si ce n-am facut pentru oamenii pe care ii reprezentam. Trebuie sa ne implicam toti cu puterea cu care am fost investiti (daca aceasta exista), cu mandatul politic sau functia pe care o detinem, pentru a ne respecta obligatiile pe care ni le-am asumat fata de domeniul in care am fost desemnati si fata de angajatii din subordine.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Adunarea generala a SNST