„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Acum avem membri şi la CSM Craiova

Colegii de la Clubul Sportiv Craiova au hotărât să vină alături de noi în sindicat, au trimis adeziunile, iar organizaţia lor urmează să îşi desemneze liderul şi viceliderul grupei la alegerile care vor avea loc. Inechităţile salariale, orele suplimentare, lipsa de personal şi dezinteresul conducerii MTS faţă de problemele cu care ne confruntăm sunt motivele care ne determină să luăm atitudine, iar rezolvarea depinde şi de voinţa noastră, cu condiţia să ne organizăm în jurul unor obiective comune.

CSM CRAIOVA – Fabrica de medalii 

Primele ramuri sportive la CSM CRAIOVA www.csmcraiova.ro   au fost: atletism, călărie, box şi lupte libere, secţii ce au continuitate până în zilele noastre. Odată cu dezvoltarea socială şi sportivă a clubului, care a preluat activitatea Consiliului judeţean pentru educaţie fizică şi sport, au trecut sub aripa CSM alte sporturi cu greutate: scrimă, judo, tenis de câmp, ciclism, radioamatorim şi şah.

 

Ascensiunea pe care această structură sportivă a Băniei a urmat-o în ultimii ani, a făcut ca liniile de clasament să fie într-un continuu progres. CSM Craiova a ajuns treptat, fără doar şi poate, una dintre cele mai titrate instituţii sportive din România, cu performanţe concrete atât la nivel naţional, dar şi continental.

Numărul de medalii căptuşit în vitrina clubului în cei patruzeci de ani de la înfiinţare, atinge valori de invidiat, care ne-au ridicat sportivii pe culmile sportului românesc. Pentru că s-a demonstrat o bună fabrică de medalii de-a lungul timpului, CSM Craiova a devenit un magnet pentru sportivii de cel mai înalt rang, care au găsit aici condiţiile propice performanţei.

 

Împreună am devenit din ce în ce mai puternici și nu mai acceptăm compromisul. Vrem doar ce ni se cuvine și suntem dispuși să luptăm cu toţii pentru drepturile noastre şi pentru normalitatea domeniului.

Vom determina conducerea să recunoască multiplele probleme ale sistemului și împreună să punem umărul pentru a readuce activitatea celor din sport şi tineret acolo unde îi este locul în societate. Ne dorim să avem predictibilitate în carieră, să fim apreciați după munca depusă și nu în ultimul rând, să avem salarii decente raportat la performanţă.

 

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Acum avem membri şi la CSM Craiova