„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

A fost inființată o nouă grupă SNST – CS Satu Mare

SNST se extinde!

Sindicatul Național Sport și Tineret a primit noi membri, colegii de la Clubul Sportiv Satu Mare s-au înscris în sindicat, au trimis adeziunile și a avut loc ședința de înființare a grupei și alegerea conducerii.

Le dorim succes noilor membri de la Satu Mare și suntem convinși că împreună schimbăm lucrurile, ne apăram drepturile și ne facem cunoscută poziția de partener de dialog social în relația cu angajatorul, ministerul și ceilalți factori de decizie. SNST este o organizație implicată, ce reprezintă la nivel național interesele salariaților din Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică. Următorul obiectiv stabilit cu conducerea acestei grupe este Contractul colectiv de muncă la nivel de unitate – CCM, imediat ce vom obține reprezentativitatea la nivelul acestei unități.

CCM pentru toți membrii SNST – un proiect prin care am demarat negocieri ale Contractelor colective de muncă la nivel de unitate pentru toate grupele!

  ? Membrii SNST sunt asigurați

Tot mai mulți colegi se regăsesc în mesajele şi acţiunile noastre şi se alătură echipei, zilnic primim cereri de aderare din partea celor care doresc ca împreună să schimbăm lucrurile. Pentru colegii care vor să devină membri SNST, formularul de înscriere poate fi găsit aici:

    ? Adeziune online   sau   descarcă Adeziunea

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

   ? Împrumuturi pentru membri

Sindicatul Național Sport și Tineret: A fost inființată o nouă grupă SNST – CS Satu Mare