„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

MedLife – acord reinnoit

Membrii de sindicat pot beneficia de oferta MedLife. Acordul a fost reinnoit si ofera tarife negociate precum si serviciile aferente celor trei tipuri de abonamente (detaliat serviciile in documentul atasat mai jos):

Classic – 8 euro, Business – 14 euro si Executive – 24 euro.

  Important: Salariatii care incheie abonamente medicale in sistemul privat de sanatate isi pot deduce, in anumite conditii, aceasta cheltuiala, ceea ce se va traduce prin incasarea unui salariu net ceva mai mare, la final de luna. Pentru a obtine deducerea, e nevoie sa prezentati angajatorului contractul de abonament medical. Acesta va opera scutirea, urmand ca la salariu sa primiti mai multi bani. OUG nr. 3/2017 a introdus o facilitate prin care, salariatii care au abonamente de sanatate la clinici private pot  obtine o deducere a impozitului in limita echivalentului in lei a 400 de euro pe an. Este vorba despre deducerea serviciilor medicale furnizate sub forma de abonamente platite personal de angajati.

De ce sa alegi Sistemul Medical MedLife

Un lucru care nu poate fi neglijat este legat de avantajele de care puteti beneficia in cazul in care intrati in posesia unui card MedLife. Cu cardul MedLife beneficiati de reduceri in clinicile MedLife si la partenerii de discount! Reducerile va sunt oferite prin prezentarea cardului de abonat sau a cardului de fidelitate MedLife. Mai multe detalii despre parteneri si reduceri puteti gasi aici: click.

Pe masura ce se aduna un anumit numar de abonamente la nivelul intregii organizatii, se trece automat la preturi ale abonamentelor din ce in ce mai mici in functie de plafoanele numerice atinse, pana la jumatatea pretului de plecare, aceasta actualizare (prin scadere) automata a pretului abonamentului fiind un elemnt de noutate negociat anul acesta. Prima scadere se va inregistra dupa atingerea unui numar de 100 de abonamente.

Oferta este accesibila salariatilor care au calitatea de membru al organizatiei. Toate detaliile, precum si documentele necesare privind metodologia de lucru, se vor transmite prin liderii grupelor SNST, care vor coordona toate demersurile necesare in vederea incheierii abonamentelor pentru membri.

Abonamentul se face pentru un an, iar plata se face lunar prin intermediul organizatiei si prin retinere pe statul de plata; pe parcursul unui an, abonatul poate trece la orice tip superior de abonament.

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie să prezinte legitimaţia de membru: 

 

 

 

Cardul SNST permite accesarea ofertelor publicate pe   pagina oferte pentru membrii de sindicat.

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: MedLife – acord reinnoit

Share on facebook
Distribuie