„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Cerere către Avocatul Poporului

Să cerem împreună Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituțională împotriva deciziei Guvernului de a transfera contribuțiile sociale aproape exclusiv în sarcina salariaților!

Confederațiile sindicale reprezentative la nivel național au cerut azi Avocatului Poporului dnul Victor Ciorbea să sesizeze Curtea Constituțională și să ridice excepția de neconstituționalitatea în ce privește prevederile OUG 79/2017 ce vizează transferul contribuțiilor sociale aproape exclusiv în sarcina salariaților.

Pentru a întări această inițiativă și pentru a convinge Avocatul Poporului cu privire la necesitatea, importanța și urgența acestui demers, vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni și să transmiteți solicitări similare către Avocatul Poporului.

BNS mulţumeşte celor peste 65.000 de persoane ce au semnat petiția BNS pentru stoparea transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. E momentul sa dăm din nou dovadă de unitate și solidaritate, întărind demersul inițiat azi către Avocatul Poporului!

Textul sesizării poate fi descărcat aici files/1-000-0000-00007/sesizare_avocat_pentru_transmitere.doc, trebuie doar să vă completați datele personale, să semnați adresa de înaintare, să o scanați și să o transmiteți pe adresa de email: avp@avp.ro.

Având în vedere efectele generate de OUG 79/2017 este extrem de important ca decizia Curții Constituționale să fie pronunțată înainte de finalul anului 2017.

Sursa: Departamentul Presa BNS

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret a transmis sesizarea către Avocatul Poporului şi este important ca această sesizare să o transmitem fiecare dintre noi! După completarea formularului o puteţi transmite şi la adresa de email: office@snst.ro

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: Cerere către Avocatul Poporului

Share on facebook
Distribuie