„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

11 Noiembrie 2021 – BNS împlinește 30 de ani!

La mulți ani!

Prin voința delegaților ce reprezentau șapte federații sindicale, în data de 11 Noiembrie 1991 s-a decis înființarea BNS.

“Azi împlinim 30 de ani traversând o perioadă complicată în existența noastră. Activăm în ultimii 10 ani în cel mai ostil mediu din Europa pentru lucrători, cu un cadru legislativ restrictiv și agresiv, cu un sistem de securitate social incapabil să protejeze în mod adecvat, cu o clasă politică anesteziată de marele capital.

În ciuda acestor elemente ostile avem convingerea că împreună, noi cei din Familia BNS, vom reuși până la urmă să schimbăm în bine situația lucrătorilor din România și a familiilor lor!” Sursa: Departamentul de Presa BNS; foto credit: www.bns.ro

Mesajul Presedintelui BNS Dumitru Costin:

La fel ca în Sport, munca sindicală în echipă este deosebit de importantă pentru a obține succesul. SNST felicită BNS pentru cei 30 de ani de stabilitate și evoluție continuă! Le dorim ca, pe viitor, familia Blocul Național Sindical să își dezvolte și mai mult orizonturile, să devină mai puternică de la an la an și să obțină tot mai multe rezultate pentru membrii. La mulți ani!

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Național Sport și Tineret: 11 Noiembrie 2021 – BNS împlinește 30 de ani!