„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Vacanta 2018 – avantaje pentru membri

Vox Maris Grand Resort – Oferta pentru vacanta 2018 – avantaje SNST / PUBLISIND

Construit pe o suprafata de 7 hectare, Vox Maris Grand Resort este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de Bucuresti. Locatia unica, atmosfera imbietoare, discreta si intima vor face din sejurul tau la Marea Neagra o experienta de neuitat.


Resortul nostru aduce pe litoralul romanesc cele mai inalte standarde de turism: servicii de cazare de 4**** in ansamblul de vile cu o capacitate de peste 350 camere duble sau twin, junior suite si apartamente cu 2 si 3 camere. Camerele sunt gandite astfel incat oaspetii nostri sa se bucure de atmosfera eleganta, intr-o oaza de verdeata luxurianta. Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar, dar si fata de simtul estetic.

IMPORTANT! Pentru a beneficia de oricare dintre ofertele Programului de reduceri / avantaje SNST       (oferta actualizata)   prezentați cardul de membru al organizatiei:

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: Vacanta 2018 – avantaje pentru membri