„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Universitatea Craiova, primul club sportiv care reacționează față de votul împotriva României

Boicotarea companiilor austriece

“Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: „Capul plecat, sabia nu-l taie!“”, a anunțat astăzi Universitatea Craiova pe pagina clubului.

Campioana unei mari iubiri își mută conturile de la Raiffeisen Bank și nu mai alimentează mașinile de la OMV-Petrom. Mai mult, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în stațiunile montane din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Astăzi, 8 decembrie 2022, cererile României și Bulgariei de aderare la spațiul Schengen au fost respinse la reuniunea Consiliului UE pentru Afaceri Interne și Justiție (JAI) de la Bruxelles. În același timp, țările UE au aprobat aderarea la zona Schengen a Croației. Pentru cetățenii țărilor aparținând spațiului Schengen, controlul vizelor la frontierele interne a fost anulat. În prezent, spațiului Schengen include 26 de țări, dintre care 22 sunt membre ale Uniunii Europene. Zona a fost creată pe baza unui acord care a fost semnat în Schengen, Luxemburg în 1985.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Universitatea Craiova, primul club sportiv care reacționează față de votul împotriva României