„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Un alt avantaj SNST. Ofertă Telefonie mobilă

Iulie 2020

Telekom

Viziunea noastră

Ne propunem să devenim operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat – totul pentru a oferi excelență clienților noștri.

Valorile noastre

Valorile reprezintă cadrul în care ne desfășurăm activitatea, iar scopul tuturor angajaților Telekom este să le pună în practică în munca de zi cu zi pentru realizarea viziunii companiei.

Cultura organizațională a Telekom Romania se conturează în jurul a 5 principii esențiale:

Satisfacția clienților și simplitatea ne conduc activitatea 

Clientul este centrul activității companiei noastre. Ne preocupă să cunoaștem și să înțelegem gândurile, emoțiile, cerințele și experiențele clienților noștri. Credem că aceștia sunt factorii principali pentru reușita Telekom.

Respectul și integritatea ne ghidează comportamentul

Acest principiu reflectă atât respectul dintre colegi, cât și aprecierea pentru clienții, partenerii, furnizorii și acționarii noștri, dar și pentru societate și mediul înconjurător.

Toți pentru unul – Unul pentru toți

Cooperarea este un element important în cultura noastră, a Telekom. Ca echipă, discutăm în mod deschis, acceptăm opinii diferite și dezbatem subiectele importante. Însă, odată ce se ia o decizie, aceasta va fi susținută în egală măsură de către toți cei implicați.

Cel mai bun loc pentru performanță și dezvoltare

Pentru a fi cea mai respectată companie din industria telecomunicațiilor, Telekom are nevoie de angajați competenți și motivați. De aceea, toți managerii sunt încurajați să recunoască implicarea și reușitele individuale ale membrilor echipelor lor și să le ofere un mediu pozitiv de lucru, cu oportunități pentru dezvoltare profesională.

Sunt Telekom – Poți conta pe mine!

Acest principiu reprezintă angajamentul personal al fiecărui angajat. Fiecare dintre noi este dedicat găsirii celor mai bune soluții pentru solicitările clienților – fie că aceștia sunt utilizatori, colegi, parteneri de afaceri sau alți parteneri ai companiei.

Pași de urmat:
  1. Vă alegeți una din ofertele de mai sus. Vă rugăm să citiți cu atenție toate informațiile.
  2. Descărcați contractul de furnizare servicii telefonie / terminale în rate.
  3. Scanați contractul completat.
  4. Scanați cartea de identitate.
  5. Scanați / pozați cartela SIM utilizată (doar în cazul cererilor cu număr existent; poza trebuie să fie lizibilă)
Cum trimiteți cererea:
  1. Transmiteți contractul, copia cărții de identitate și poza cu SIM-ul aferent pe adresa de e-mail: abonamente@publisind.ro indicând în e-mail: numele, numărul de telefon la care doriți să fiți contactat precum și adresa la care doriți să primiți telefonul comandat.
  2. Cererea dumneavoastră va fi validată de către responsabilul PUBLISIND/SNST. Veți fi contactat pentru a valida comanda.
  3. Atenție: vă rugăm să completați toate câmpurile contractului.

Atentie !
Membrii SNST- PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membri de sindicat. Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul SNST-PUBLISIND:

oferta-telefonie-telekom-edited

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Un alt avantaj SNST. Ofertă Telefonie mobilă