„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SYNEVO acordă o reducere de 15% membrilor PUBLISIND care doresc să efectueze testul Profil imunologic – virusul SARS-COV-2 (COVID-19)

Parteneriatul SYNEVO – PUBLISIND, noi beneficii pentru membri

Profilul imunologic SARS-CoV-2, adăugat recent în portofoliul de servicii Synevo, este un nou test serologic care detectează în sânge anticorpii de tip IgM și IgG produși de organism ca răspuns la infecția cu SARS-CoV-2.

Testul se adresează persoanelor care doresc să afle dacă au contractat virusul, fiind asimptomatice sau care au manifestat simptomatologie respiratorie ușoară, precum și în monitorizarea contacților pacienților COVID-19.

Profilul imunologic este disponibil pentru achiziție atât online, cât și în toată rețeaua Synevo din România, nefiind necesară o programare în vederea recoltării.

Atentie!
Membrii SNST/PUBLISIND vor beneficia de ofertele speciale afișate pe site la prezentarea cardului de membru și vor specifica în momentul rezervării că sunt membrii ai Federației PUBLISIND.
Membrii de familie vor prezenta cardul deținut de membrul PUBLISIND.

Sindicatul Național Sport și Tineret: SYNEVO acordă o reducere de 15% membrilor PUBLISIND care doresc să efectueze testul Profil imunologic – virusul SARS-COV-2 (COVID-19)