„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

*Susține organizația care te susține!

Formularul 230

Grupele SNST își pot majora fondul de ajutoare fără costuri pentru membri, prin completarea formularului de redirecționare a procentului din impozit către sindicat. Aceasta se poate face până la 25 mai:

DESCARCĂ FORMULARUL 230

Fondurile astfel colectate sunt folosite de grupele SNST pentru a majora ajutoarele acordate membrilor aflați în situații deosebite.

Redirecționarea procentului din impozitul pe venit nu este o donație. De fapt, cine redirecționează nu face decât să dispună Ministerului Finanțelor ca 3,5% din impozit să fie redirecționat către o entitate non-profit. SNST este înscris în Registrul entităților non profit pentru care se acordă deduceri fiscale.

Formularele de redirecționare a 3,5% din impozit – majorarea ajutoarelor pentru membri

Pasul următor este să depuneți la ANAF formularul personal, prin poștă sau prin liderul grupei dvs. Legea permite depunerea formularului prin mai multe metode: direct la registratura organului fiscal, prin poștă, cu scrisoare recomandată, la Agenția Națională de Administrare Fiscală a localității de domiciliu.

Pentru grupele care doresc majorarea suplimentară a fondului propriu, se pot depune formulare și din partea membrilor familiei. Organizațiile SNST care au cont separat, au majorat substanțial fondul propriu al grupei. Dacă doriți deschiderea unui cont separat pentru grupa dvs, rugăm liderul grupei să ne contacteze.

*Susține organizația care te susține!

  ? Membrii SNST sunt asigurați

  ?  SNST: Sport, Tineret, Cultură, Educație și Administrație publică

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST contact: 0784.116.973
office@snst.ro / www.snst.ro

  ? Adeziune online sau descarcă Adeziunea

Sindicatul Național Sport și Tineret: *Susține organizația care te susține!