„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

#SportCurat la Constanța! Înscrieri până pe 22 mai

Membrii SNST participă la eveniment, ne vedem la mare!

Agenţia Naţională Anti-Doping vă invită la workshopul regional pentru identificarea instrumentelor și metodelor de lucru specifice destinate conturării inițiativelor legislative din domeniul sportiv. Workshopul se va desfășura la Constanța, în perioada 25-27 mai 2023, iar acesta are tematicile Educația în Anti-Doping și Prevenirea și combaterea traficului ilicit de substanțe dopante.
Membrii SNST participă la eveniment, ne vedem la mare!
Workshopul se va desfășura pe o perioadă de trei zile. Întâmpinarea participanților se face în prima zi, în intervalul orar 16:00-17:30. Menționăm că, în cadrul evenimentului, cheltuielile de cazare și transport (pe o rază de 150 de kilometri) sunt suportate de către Agenția Națională Anti-Doping.
Înscrierea membrilor SNST la workshop se poate face până pe 22 mai prin intermediul poca@anad.gov.ro. Toate detaliile organizatorice necesare, precum și sala de evenimente (hotelul) în care se va desfășura workshopul, vor fi trimise înscrișilor înainte de eveniment.
SNST colaborează cu ANAD în vederea promovării și derulării activităților de susținere a sportului curat și de prevenire și combatere a dopajului în sport.
.

Sindicatul Național Sport și Tineret: #SportCurat la Constanța! Înscrieri până pe 22 mai