„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si WATERBIKE

      Oferta WATERBIKE pentru membrii SNST

  –  reducere de 20% la toate abonamentele  –

WATERBIKE®, SPIRITUL SPA

WATERBIKE® este o activitate care poate fi descrisă ca fiind naturală pentru că ea utilizează elemente simple și sănătoase:  APA și MIȘCAREA.

Beneficiile apei și practicarea unei activități fizice ușoare sunt de necontestat, cu excepția unor cazuri fiziologice foarte rare. Aceasta este o activitate care privește aproape toate persoanele, indiferent de sex, vârstă (16 ani minim) sau categorie socioprofesională.  Relaxare, menținere în formă, estetică, pierdere în greutate, celulită, paramedical… există întotdeauna cel puțin un bun motiv pentru a pedala în apă cu WATERBIKE®.

WATERBIKE® inovează din nou în 2017, cu noua sa WaterRun®. În loc să pedalați,  mergeți pe o bandă de alergare acvatică (Aqua Running)! Ideal pentru a vă sculpta picioare de oțel în câteva ședințe. Acesta întărește mușchii ischio-jambieri, cvadricepșii, pectoralii și  mușchii abdominali.

O poveste despre apă și biciclete

Pedalarea în apă într-o cabină privată este o activitate care poate fi descrisă ca fiind NATURALĂ pentru că ea face apel la elemente simple: apa și mișcarea.

Relaxarea și obținerea unei stări de bine cu ajutorul apei este folosită în Italia încă din antichitate. Într-adevăr, înainte de a fi un bazin cu apă caldă, echipat cu duze de masaj care utilizează jeturi de apă sub presiune combinate cu aer, SPA reprezintă prescurtarea pentru “Sanitas Per Aqua“,  sănătate prin folosirea apei, în latină. Această deviză SPA a fost adesea gravată pe pereții băilor romane.

Totul făcut cu blândețe

Ideea asocierii beneficiilor apei și ale ciclismului le-a venit fizioterapeuților italieni care și-au dorit să propună o soluție de reabilitare funcțională și care să fie blândă pentru articulații în același timp. Când pedalăm în apă, percepția asupra efortului este mult diminuată și obținem un rezultat fiziologic echivalent celui când pedalăm în exterior însă efectuând exercițiul de două până la trei ori mai lent.

Principiul lui Arhimede

„Un corp scufundat într-un fluid este împins de către fluid, de jos în sus, cu o forță egală cu greutatea volumului de fluid dislocat de către corp.” În practică, acest lucru înseamnă că ne simțim mai ușori în apă. Mișcările sunt mai ușor de efectuat și mai ales realizabile cu amplitudini mai mari. Efectul de susținere al apei facilitează mobilitatea articulară și protejează articulațiile.

Stare de bine, formă fizică și frumusețe

Creat inițial pentru reeducare și reabilitare, WATERBIKE® se impune acum și în universul centrelor de wellness și al celor estetice. Având la bază principiul de Aquabike ing, WATERBIKE® combină avantajele acestuia cu alte avantaje care îi sunt specifice! Astăzi WATERBIKE® este mult mai mult decât o bicicletă de apă. În cadrul unei cabine individuale, diferitele echipamente sporesc eficacitatea și confortul acestei poziționări în universul “Wellness, fitness și înfrumusețare”.

Hidromasajul
Cele 20 de duze de Hydro-masaj, reglabile și orientate către zonele sensibile, sporesc acțiunea de drenare a apei. Pielea își dezvoltă astfel capacitățile sale naturale.

Ozonul
Ozonul amestecat cu moleculele de apă este rapid absorbit de către dermă și transformat în oxigen pentru un efect benefic asupra organismului. El redă puterea de regenerare naturală celulelor slăbite de acumularea de deșeuri și toxine.

Cromoterapia
Toate culorile au o putere specifică asupra minții. Albastru pentru relaxare, roșu pentru stimulare, galben pentru intelect… WATERBIKE®  te învăluie cu o lumină plăcută difuză pentru a optimiza efectele tratamentului.

Detalii complete puteţi găsi pe site:   waterbike.

Membrii benefeciază de reducerea de 20% direct la casă în baza cardului de membru.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si WATERBIKE