„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST şi Selgros

SNST şi Selgros – acord încheiat în favoarea membrilor de sindicat.

Selgros Cash&Carry oferă membrilor Sindicatului Naţional Sport şi Tineret posibilitatea achiziționării de produse cu un discount de 2% practicat la preţul de raft. Reducerea se acordă direct pe factură, cu excepția articolelor aflate în diferite promoții. Legitimaţia de acces în magazinele Selgros se eliberează la recepţie în baza cardului de membru SNST şi a cărţii de identitate.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți  actori din comerțul românesc și deține 22 de magazine în România. Selgros se află printre liderii comerțului românesc pentru că își îndeplinește cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gamă variată de produse, garanția prospețimii și a profesionalismului, la prețul corect. 

Lista magazinelor Segros Cash&Carry:  magazine

În 2011, Selgros a intrat în portofoliul Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea B2B şi food service din Europa, cu operaţiuni în șapte țări europene (Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia). Preluarea rețelei de către Transgourmet confirmă atenția crescândă pe care Selgros o acordă pieței gastro și evidențiază calitățile definitorii ale companiei: puterea succesului, energia excelenței și pasiunea ca bază a oricărei acțiuni.

Legitimațiile emise oferă posibilitatea achiziționării cu preț special, atât timp cât titularul este membru al SNST. Condițiile speciale de cumpărare sunt retrase în situația în care titularul nu mai întrunește calitatea de membru. Titularul poate folosi în continuare legitimația  pentru achiziționarea de produse din cadrul magazinelor Selgros, prețul fiind cel afișat la raft.

Pentru a beneficia de reducere membrii S.N.S.T trebuie să prezinte legitimaţia de membru: 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate pe   pagina oferte pentru membrii de sindicat – click aici

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST şi Selgros