„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si HOTEL PRESIDENT BAILE OLANESTI

Protocolul incheiat intre HOTEL PRESIDENT BAILE OLANESTI si Sindicatul National Sport si Tineret acorda membrilor de sindicat, un discount de  10% din valoarea pretului de receptie pentru serviciile de cazare si acces SPA, iar pentru  Pachetele Speciale (Craciun, Revelion, Paste, 1 Mai, Rusalii, 1 Martie, 8 Martie, etc.) se acorda un discount de 5% din pretul de receptie al pachetului.

Plata serviciilor hoteliere se poate face si cu tichete de vacanta.

Prezentare Hotel President Baile Olanesti – click aici

Discounturi speciale se vor acorda membrilor SNST in perioada 1 Octombrie 2019 – 31 Martie 2020 pentru grupuri mai mari de 15 persoane indiferent daca acestea sunt organizate in interes personal al membrilor (evenimente personale, onomastici, mini tabere, etc.) sau pentru diferite evenimente corporate (intruniri, sedinte, conferinte, teambuilding-uri, etc).

Pentru a beneficia de aceasta oferta membrii de sindicat trebuie sa precizeze in momentul cand fac rezervarea ca apartin sindicatului SNST si sa prezinte la receptie legitimatia de membru. Rezervarile se pot face direct pe adresa de email: hoantavasile@yahoo.com sau la nr. de tel 0250/775.022

Pentru a beneficia de reducere membrii SNST trebuie să prezinte legitimaţia de membru: 

 

 

 

Cardul permite accesarea ofertelor publicate pe   pagina oferte pentru membrii de sindicat – click aici

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si HOTEL PRESIDENT BAILE OLANESTI