„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si Danco Pro Communication

Acordul încheiat în 27.02.2018 de Sindicatul Național Sport şi Tineret cu Danco Pro Communication oferă membrilor de sindicat discount-uri la prețurile de listă ale serviciilor, excepție făcând produsele / serviciile existente în promoție, sau cele care sunt deja reduse.

DANCO PRO COMMUNICATIONwww.dancopro.ro – are o experiență reputațională de mulți ani în organizarea cu succes a călătoriilor de stimulare, conferințelor, congreselor și evenimentelor pentru diverse grupuri și persoane fizice în locații diferite din întreaga lume. Departamentul de Conferințe și Evenimente organizează excursii adaptate nevoilor clienților și supraveghează lansarea fiecărui eveniment de la început până la sfârșit. Specialitățile includ activități de team building, locații unice pentru desfăşurarea evenimentelor corporate, consiliere în managementul turismului .

În acelaşi timp departamentul de ticketing pune la dispoziţie servicii de înaltă calitate cu un timp de răspuns adecvat mediului de business.

 

 

De ce să ne alegeți?

  • monitorizarea și gestionarea costurilor de călătorie;
  • Un portofoliu de top de peste 185.000 de hoteluri din 186 de țări.
  • 500 companii aeriene internaționale
  • Bilete de avion/tren, transferuri, rent-a-car, croaziere și orice alt serviciu la sol de care aveți nevoie.
  • Serviciu clienti , la dispoziția dumneavoastră 24/7.
  • Informare companiile despre riscurile potențiale de călătorie , localizarea și asistența călătorilor într-o criză;
  • Nume de portofoliu, clienți din diferite ramuri ale activităților, cum ar fi: Ministerul Afacerilor Externe al României, Camera Deputaților din România, Federația Română de Fotbal, Bergenbier Breweries, Deutsch Telekom, Coty;

Nu în ultimul rând, compania noastră poate obține o rentabilitate semnificativă a investițiilor prin intermediul managementului agresiv al programelor  noastre. În medie, compania noastră are o rata a reducerii de cost intre 7-10% ,cu mult mai mult față de mediile din industrie.

Suntem o organizație concentrată pe nevoile clienţilor cu activităţi personalizate pentru individ şi companie, ce cadrează în cultura organizaţională. www.dancopro.ro

Oferte pentru membrii SNST:      VACANTA IN TARA       VACANTA IN STRAINATATE

Danco Pro Communication    www.dancopro.ro
Tel.: (+40 21) 250.02.21 Fax: (+40 21) 250.33.12
Mobile: (+4) 0720. 519. 455 Email: alexandra.galan@dancopro.ro
Str.Maior Coravu Nr.29c Bucuresti

IMPORTANT! Pentru a beneficia de oricare dintre ofertele Programului de reduceri / avantaje SNST       (oferta actualizata)   prezentați cardul de membru al organizaţiei:

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si Danco Pro Communication