„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST si Bio Ortoclinic

Protocolul incheiat intre SNST si Bio Ortoclinic ofera reduceri pentru membrii organizatiei. Obiectul prezentului contract constă în furnizarea de pachete medicale reduse cu 10% din valoarea comercializată de către Furnizor membrilor Sindicatului Naţional Sport  şi Tineret, care au dreptul să primească astfel de servicii medicale, conform calităţi lor de membri ai organizaţiei sindicale.

Bio Ortoclinic – Tratamentul durerilor de spate  video

In 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de DURERI DE SPATE. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde.     
Iar toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 11.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, toti cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia pe care au primit-o din partea personalului medical. 

La Bio Ortoclinic tratam toate problemele coloanei vertebrale, incepand de la hernie de disc, discopatie, scolioza, spondiloza, lombosciatica, lumbago, cifoza si pana la maladia Scheuermann sau spondilolistezis. De asemenea, Bio Ortoclinic dispune de echipamente de top pentru recuperarea medicala dupa operatiile de ortopedie.

  –  tur virtual  –

  • Clinica de top in Romania in tratarea durerilor de spate
  • Tratarea herniei de disc FARA OPERATIE
  • Aparatura medicala de ultma generatie
  • Recuperare medicala dupa operatie ortopedie
  • Managementul calitatii ridicat
  • Peste 10 ani de experienta
  • Peste 11000 de clienti multumiti
  • Echipa de medici experimentati             sursa: www.ortoclinic.ro

Pentru a beneficia de reducere este necesara prezentarea la receptie a cardului de membru SNST.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

SNST este partener  Praktiker România

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST si Bio Ortoclinic