„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST se extinde – avem o nouă grupă!

Complexul Sportiv Naţional Bascov – http://www.csnbascov.ro/  – susţine demersurile noastre şi se alătură proiectului celor din sport şi tineret:  “organizaţie dedicată angajaţilor domeniului nostru de activitate”.  Acum am primit adeziunile colegilor  –  a fost înfiinţată Grupa CSN Bascov din cadrul Sindicatului Naţional Sport şi Tineret şi a fost desemnat liderul care va reprezenta interesele membrilor acestei grupe.

În cadrul C.S.N. Bascov se desfăşoară cu prioritate pregătirea în regim de cantonament a sportivilor şi tehnicienilor componenţi ai loturilor naţionale şi olimpice. Celelalte categorii de sportivi pot efectua pregătire în cadrul Complexului Sportiv Naţional Bascov – Budeasa, cu respectarea prevederilor privind normele de folosire a bazelor sportive şi unităţilor de cazare aflate în administrarea instituţiilor subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului.

Am fost în vizită, i-am cunoscut şi am aflat problemele cu care se confruntă colegii nostri de aici, care muncesc pentru sport şi sunt în spatele rezultatelor şi al medaliilor.  Cu fiecare afiliere, devenim din ce în ce mai puternici și nu vom mai accepta să fim uitaţi la coada clasamentului. Vrem ceea ce ni se cuvine și suntem dispuși să luptăm împreună pentru aceste deziderate, uniţi într-un singur sindicat – al celor din Sport şi Tineret.

 

* Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST se extinde – avem o nouă grupă!

Share on facebook
Distribuie