„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST/PUBLISIND la Consiliul National BNS

In perioada 25-27 noiembrie 2019, la Brasov, a avut loc Consiliul National al Blocului National Sindical.

Au participat 34 de federatii sindicale, din domenii diferite de activitate, reprezentand drepturile si interesele a peste 320.000 de salariati. Sindicatul National Sport si Tineret a fost reprezentat alaturi de celelalte sindicate membre ale Federatiei Publisind – publisind.ro.

Blocul National Sindical (infiintat in noiembrie 1991) este una dintre cele cinci mari confederatii sindicale reprezentative din Romania, avand in componenta sa aproximativ 320.000 de membri de sindicat, lucratori din companii private sau din sectorul public.

BNS este alcatuit din 40 de federatii profesionale ce reprezinta drepturile si interesele lucratorilor din ramurile: constructii de masini, transporturi, gospodarie comunala, constructii si materiale de constructii, posta si telecomunicatii, servicii tipografice, electronica, electrotehnica, automatizari si industria de aparare, cultura, energie, industria textila, sanatate, administratie publica, agricultura, finante-banci, minerit si geologie, sport. Din punct de vedere al acoperirii nationale, BNS are filiale in toate judetele tarii.

BNS este afiliat la Confederatia Europeana a Sindicatelor si la Confederatia Internationala a Sindicatelor, are un reprezentant in Comitetul Economic Social European si este membru al Consiliului Economic si Social din Romania. De asemenea, are reprezentanti in toate structurile de dialog social de la nivel national si local. bns.ro.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST/PUBLISIND la Consiliul National BNS