„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la CSN Snagov

Joi, 31.01.2018, ședință SNST CSN Snagov.

Complexul Sportiv Național Snagov este o bază model, întreținută impecabil, modernizată permanent și care oferă cele mai bune condiții de pregătire pentru sportivi. Totul este posibil ca urmare a efortului colegilor noștri care muncesc aici și conducerii acestei unități care își respectă rolul cu un real profesionalism.

În urma alegerilor care au avut loc, o nouă echipă a preluat ștafeta: 

  • Roberto Ciupercă – lider
  • Ion Grigore – vicelider

Dorim succes noii echipe în demersurile de apărare și recuperare a drepturilor membrilor acestei grupe, vom susține toate inițiativele care vor veni din partea lor.

Subiectele discutate au făcut referire la: salarizare, majorări, indemnizația de hrană, sporuri, voucherele de vacanță, beneficii și reduceri, aplicarea Legii 153, CCM/ACM și procesele în instanță.

Sporul de vechime – un drept la care membrii noștri de la Snagov nu renunță! 

SNST va parcurge toate etapele pentru a câștiga recunoașterea vechimii în muncă, va merge merge mai departe indiferent de cât de greu va fi:  Tribunal – Curte de Apel – ICCJ – CCR (fond / apel / invocarea unor excepții de nelegalitate / critică de neconstituționalitate). În paralel vor urma alte zeci de  dosare comune, pentru toate grupele, prin care vom cere acest spor/gradație de vechime și egalizare la nivel maxim aflat în plată, având în vedere că sunt instanțe care au obligat angajatorul la plata acestor drepturi.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener PRAKTIKER ROMANIA

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la CSN Snagov