„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST la Bistrița – CSM și DJST

Joi, 28.02.2019, ne-am întâlnit cu colegii de la Clubul Sportiv Municipal Bistrița și de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute unele dintre problemele salariale existente cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care ne desfășurăm activitatea. Descentralizarea, majorările, inechitățile, sporurile, aplicarea Legii 153/2017, deficitul de personal și prevederile CCM/ACM sunt de interes pentru noi toți și uniți vrem să rezolvăm situațiile cu care ne confruntăm.

Colegii de la Bistrița își reorganizează grupele, în perioada următoare își vor alege liderul și viceliderul. Pentru a beneficia de prevederile Acordului semnat de MTS și SNST salariații trebuie să facă dovada că sunt membri de sindicat. Îi invităm și pe membrii de la Bistrița în grupul de discuții (intră în grup) pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a dezbate problemele cu care ne confruntăm atât la Suceava cât și la Alexandria, Timișoara, Bacău, Severin sau Tulcea.

Prevederile CCM/ACM  (descarcă documente) trebuie să fie cunoscute de toți salariații și unitățile subordonate au obligația să le publice pe site-ul propriu. SNST va prezenta avantajele / reducerile oferite prin programul – oferte pentru membrii de sindicat –  și va trimite cardurile de reduceri în țară, pe baza solicitărilor primite.

Programul întâlnirilor cu colegii din țară va continua conform programului stabilit.

*Devenim prioritate prin atitudine!

Echipa SNST

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret www.snst.ro
Afiliat Federatia Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

SNST este partener Praktiker Romania

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST la Bistrița – CSM și DJST

Share on facebook
Distribuie