„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

SNST – CSN Sala Polivalentă București

Sindicatul National Sport si Tineret are noi membri

Sindicatul Național Sport și Tineret are noi membri în București, tot colectivul de la Complexul Sportiv Național “Sala Polivalentă” din București a trimis adeziunile, au devenit toți membrii SNST. Urmează să aibă loc ședința de înființare a grupei, alegerea liderului și viceliderului organizației și va fi stabilit modul de organizare și comunicare la nivelul grupei.

Inaugurat la 10 august 1974, Palatul Sporturilor și Culturii, actualmente Complexul Sportiv Național “Sala Polivalentă”, reprezintă prin poziția, dotarea și prin cele 5300 de locuri cea mai importantă bază sportivă acoperită a Capitalei.

Le urăm bun venit în echipă colegilor de la CSN “Sala Polivalentă” și succes celor ce vor fi aleși în echipa de conducere a acestei grupe, pentru ca împreună să obținem noi rezultate în favoarea membrilor SNST.

În ultima perioadă tot mai mulți colegi se alătură echipei SNST. Urmare a demersurilor noastre, care au adus avantaje celor din Sport și Tineret, au cerut să devină membri salariați din unități subordonate MTS, aparatul central, federații sportive naționale, dar și din școli și licee sportive; s-au regăsit în mesajele noastre antrenori, profesori, lucrători de tineret și personal auxiliar.

Adeziune online pentru a deveni membru SNST

citește și acest articol

Echipa SNST

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: SNST – CSN Sala Polivalentă București