„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Răspunsul Ministerului Muncii cu privire la sintagma ”salarizat la același nivel”

2016

Mai jos postăm o adresă din data de 14 octombrie 2016 prin care Ministerul Muncii îi răspundea președintelui ANAF cu privire la modul de aplicare a dispozițiilor legale privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Sintagma” salarizat la același nivel” a fost clarificată și aplicată corect pentru o parte dintre angajați, pentru mulți alții a fost nevoie de acțiuni în instanță, multe termene și plăți retroactive, iar în prezent sunt multe alte procese pe rol, prin care se cere înlăturarea inechităților salariale.
  • salariile trebuie egalizate la nivelul maxim aflat în plată și pentru cei care muncesc în Sport și Tineret,
  • sindicatul are acțiuni pe rolul instanțelor pentru salarizarea la nivelul maxim, solicitări în baza Deciziei CCR nr. 794/2016,
  • acționăm împreună cu toți ce interesați pentru egalizarea salariilor la nivel maxim.

SNST va continua să ceară în instanță îndreptarea situațiilor inechitabile sesizate de membrii organizației. Solicităm stabilirea și recalcularea salariului de bază lunar cuvenit fiecărui membru, la nivelul maxim corespunzător funcției, studiilor, gradului/treptei, clasei de salarizare, vechimii în funcție sau în specialitate aplicat în cadrul aceleiași categorii profesionale/familii ocupaționale, prin aplicarea Deciziei nr. 794/15.12.2016 a Curții Constituționale și a Deciziei nr. 49/2018 a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul Naţional Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Răspunsul Ministerului Muncii cu privire la sintagma ”salarizat la același nivel”

Share on facebook
Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *