„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Protest sincronizat: București, Giurgiu, Brăila și Vâlcea

Cîțu și guvernul său / ne-ajută s-o ducem rău!

Pentru a doua oară săptămâna aceasta, conform programului anunțat, astăzi, 10 februarie 2021, am ieșit din nou în stradă. De această dată, mitingul de protest SNST / PUBLISIND a fost la Palatul Parlamentului. Ne-am dus să strigăm sub geamurile aleșilor:  ” Zero toleranță / Pentru ordonanță!” În același interval, de la 10.00 la 12.00, colegii noștri din țară au protestat în fața prefecturilor din Brăila, Giurgiu și Vâlcea, acolo unde membrii Federației PUBLISIND au scandat aceleași lozinci.

Săptămâna viitoare, miercuri 17 februarie 2021, alături de colegi din diferite domenii de activitate, mergem în fața Guvernului. Împreună cu sindicaliștii din poliție și politie de frontieră, poliție penitenciară și probațiune, administrație publică centrală și locală, asistență socială, finanțe și control financiar,  mediu și grefă judiciară, ne vom striga nemulțumirea față de măsurile de austeritate luate de coaliția aflată la guvernare, care, de la o săptămână la alta vine cu noi tăieri, suspendări sau eliminări de sporuri și drepturi pentru aparatul bugetar.

Solicităm revenirea asupra OUG nr.226 / 2020, stoparea acestor măsuri luate atât pentru cei cu venituri mai mari, dar și pentru noi, cei din Sport și Tineret, posesorii celor mai mici salarii. Continuăm acțiunile, urmăm programul protestelor și suntem pe zi ce trece mai hotărâți și mai uniți! În 17 februarie ne vedem la Guvern.

Fotografii de la protest – click aici   Vezi video Semnalizăm, salarii în pericol!    Protest la Palatul Parlamentului 10.02.2021    Prefectura Braila – 10 februarie 2021 – protest SNST / PUBLISIND     Prefectura Valcea – 10 februarie 2021 – protest SNST / PUBLISIND    Zero toleranță / Pentru ordonanță

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

 

Sindicatul Național Sport și Tineret: Protest sincronizat: București, Giurgiu, Brăila și Vâlcea