„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Proiectul nostru mare – a ajuns la mare!

Am răspuns invitaţiei colegilor şi am fost la Constanţa (DJST Constanţa şi CS Farul Constanţa) 500 de km dus-întors, un drum frumos pe autostrada, o excursie frumosă de câteva ore la malul mării.
Cu unii dintre ei am făcut cunoştinţă şi ne-am împrietenit, iar cu alţii am rememorat amintiri (Trabzon 2007 Jocurile Mării Negre). De mulţi ani îi vizitez, vin la competiţii organizate în Constanţa şi m-au primit la hotelul lor de pe malul mării: Hotel Sport Constanta

Profesionişti, atenţi la detalii, pregătiţi şi pasionaţi, au multă experienţă şi se implică în ceea ce fac,lucrând în două instituţii puternice care conduc şi îndrumă sportul şi activităţile pentru tineret din judeţ şi care au avut întotdeauna conducători puternici, obţinând tot timpul locuri pe podium în întrecerea dintre instituţii.

 

Am fost onorat de invitaţia lor, de felul în care m-au primit şi de interesul acordat, dar cum să nu ai emoţii în faţă lor?! Energici şi vigilenţi, nu pierd mult timp cu tine: te scanează pe toate planurile, te întreabă, dar verifică informaţia, îţi expun problema, dar vor soluţia, au aşteptări, dar si iniţiativă.
Este o atmosfera plăcută şi prietenoasă în colectivul lor, o bucurie să lucrezi între colegi sociabili, optimişti, distinşi, frumoşi şi eleganţi.
Avem convingerea ca alături de asemena colegi vom reuşi să obţinem ceea ce ne-am propus.

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret

Sindicatul Național Sport și Tineret: Proiectul nostru mare – a ajuns la mare!