„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Președintele FRNPM, Camelia Potec – video

Precizări privind reluarea activității sportive pentru cluburile afiliate și sportivii legitimați

Camelia Potec, președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), a transmis print-un mesaj live, pe facebook, unele precizări privind reluarea activității sportive pentru cluburile afiliate și sportivii legitimați.

Natația se află pe lista celor care vor începe activitatea cu loturile olimpice din data de 15 sau 18 mai. FRNPM a transmis o listă cu sportivii de la înot și de la sărituri, sportivi din loturile olimpice care vor intra în pregătire la Izvorani, cantonamentul va începe cu o izolare / carantină de 14 zile.
Deocamdată, condițiile sunt studiate de Ministerul Tineretului și Sportului și de Ministerul Sănătății și probabil vor fi acceptate în decursul zilelor care urmează. Se caută soluții privind testările pentru sportivi și membrii loturilor.

https://www.facebook.com/SINDICATULNATIONALSPORTSITINERET/videos/3292353147476334/

Camelia Potec, președinte FRNPM, este campioană olimpică (200 metri liber – Atena 2004)

Situația nu este clară pentru mulți dintre cei care își desfășoară activitatea în cadrul federațiilor sportive naționale și în cluburile afiliate acestora, toți așteaptă precizări cu privire la data și modul în care își pot relua pregătirea în cadrul organizat, iar un asemenea demers vine să lămurească, arată implicare și interes pentru sport.

Echipa SNST

*Devenim prioritate prin atitudine!

Sindicatul National Sport si Tineret
Afiliat Publisind
Membru Blocul National Sindical – BNS –

Sindicatul Național Sport și Tineret: Președintele FRNPM, Camelia Potec – video