„Devenim prioritate prin atitudine!!!”

Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach – mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Sportului (video)

Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace:

“Suntem cu toții în aceeași situație. Nimeni nu își poate trăi viața în mod obișnuit. Cu toții putem ca în fiecare zi să găsim noi modalități prin care să rezistăm acestei crize.

Așadar, sportul și activitatea fizică pot juca un rol important, un rol important în a rămâne sănătoși și puternici și de asemenea, în a ne pregăti pentru ziua de după această criză, ziua pe care toți o așteptăm, în care ne vom relua activitatea socială și profesională și în care ne putem îmbrățișa din nou și vom putea face sport împreună din nou.

Vă invit să vă alăturați sportivilor olimpici și mie prin a rămâne puternici, sănătoși și activi pentru a fi pregătiți pentru această zi.

Luni, 6 aprilie, este Ziua Internațională a Sportului, un motiv în plus pentru a face sport și pentru a aștepta cu nerăbdare Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, care se vor desfășura anul viitor din cauza situației actuale.

Dar, dacă rămânem activiti, sănătoși și puternici, le putem sărbători împreună ca pe un festival măreț al rezilienței noastre, al solidarității noastre și al unității umane în toată diversitatea sa.

Așadar, alăturați-vă acestei campanii și rămâneți puternici, stați activi și fiți sănătoși! Haideți!”

Președintele CIO, Thomas Bach este campionul olimpic de la floretă, din 1976, de la Jocurile Olimpice de la Montreal.

Sindicatul Național Sport și Tineret: Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach – mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Sportului (video)